Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending boven €200,- (excl. BTW)
Grootste assortiment voor herenkapper en barbier
Advies van echte barbers met jarenlange ervaring

The Shave Factory

Bij The Shave Factory geloven we dat je niet te veel hoeft te betalen voor een geweldige scheerbeurt. Al meer dan 100 jaar waren er maar weinig scheerbenodigdheden nodig om de best mogelijke scheerervaring te bieden: een scheermes met één mes van hoge kwaliteit, een goed gemaakte borstel, een stevige kom en wat zeep. Tegenwoordig gebruiken professionele kappers nog steeds één mes om hun klanten een perfecte scheerbeurt te geven. Dus waarom pushen scheermesbedrijven nu scheerapparaten met meerdere mesjes? Eenvoudig, meer bladen betekent dat u meer betaalt. Wees slim met je geld en laat je niet misleiden!

We hebben The Shave Factory in het leven geroepen, omdat we genoeg hebben van te dure, te veel verkochte scheerapparaten die dezelfde scheerbeurt bieden voor 10 keer de prijs. Daarom zijn we begonnen met het opnieuw bekijken en herbouwen van hoogwaardige, met precisie vervaardigde scheerhulpmiddelen voor mannen. Retro-geïnspireerd, maar functioneel ontworpen, onze collectie omvat een klassiek veiligheidsscheermes, ijsgehard roestvrijstalen mesjes, handgemaakte borstels, een keramische scheerkom, scheerzeep en opnieuw ontworpen bloedstelpende sticks.

Deze scheergereedschappen werkten voor 16 presidenten en miljoenen soldaten tijdens beide wereldoorlogen, je kunt maar beter geloven dat ze voor jou zullen werken.

Lees meer
Lees minder

The Shave Factory Quiff Roller

Fijne Quif roller
€--,--

The Shave Factory Halskragen Nekpapier Blauw

Nek papierrol

Inhoud 5 rollen per verpakking

Ongeveer..
€--,--
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending boven €200,- (excl. BTW)
Grootste assortiment voor herenkapper en barbier
Advies van echte barbers met jarenlange ervaring