Door verhuizing van ons magazijn worden er van 17-5 12.00 uur t/m 26-5 geen bestellingen verstuurd.
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending boven €200,- (excl. BTW)
Grootste assortiment voor herenkapper en barbier
Advies van echte barbers met jarenlange ervaring

Barbershop Goodies

Wat zijn barbershop goodies:
Goodies krijg je als je een bestelling plaatst. Als jij bij ons een order plaats krijg je verschillende soorten stickers van diverse merken die je overal in je shop kan opplakken, ook kun je deze stickers weggeven aan jouw klanten. Een klant vind het altijd leuk om wat gratis te krijgen! Je kunt uiteraard niet alleen stickers weggeven maar ook Popsockets, samples van producten, blikjeskoelers en niet te vergeten de flesopener voor aan je sleutelbos. Er zijn goodies van verschillende grote merken zoals: Reuzel, Layrite, Uppercut, Proraso en nog veel meer. Heb jij interesse in het ontvangen van leuke goodies laat het weten in de opmerking bij het plaatsen van jouw bestelling.

Heeft Reuzel ook goodies:
Als je het over Goodies hebt voor barbershops zeg je uiteraard ook gelijk de naam van Reuzel, de koning van de Goodies. Reuzel heeft een groot assortiment aan stickers waarbij ze regelmatig ook nieuwe uitbrengen zodat je niet telkens de zelfde sticker geeft aan die ene klant. Ook komt reuzel vaak met gave accessoires voor jouw shop, denk hierbij aan de Bobbleheads, de Reuzel klok of een Reuzel dienblad. Er zijn nog veel meer leuke reuzel goodies deze vind je allemaal onder het kopje Barbershop Goodies.

Heeft Layrite Goodies:
Als je aan grote merken denkt komt uiteraard Layrite naar boven, ook zij hebben leuke goodies die je kunt gebruiken in jouw shop of kunt weggeven. Layrite heeft niet net zo veel als Reuzel maar het maken de goodies er niet minder leuk om. Ze hebben stickers, barbercapes en display’s om jou assortiment en mooie uitstraling te geven. Mocht je interesse hebben in Layrite goodies laat het ons weten in de opmerking bij het plaatsen van jouw bestelling.

Ook leuke accessoires bij Pomadegroothandel
Bij Pomadegroothandel vind je ook gave accessoires om jouw barbershop in goede sferen te brengen. Je moet hier denken aan verschillende dingen die je kunt ophangen of neerzetten, zoals een barberpaal voor de gevel en niet te vergeten onze Vintage borden. Onze Vintage borden zorgen voor een unieke touch aan jouw shop. En heb jij nog leuke ideeën kan je dit altijd aan ons laten weten en zullen wij eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer
Lees minder

Reuzel Clock Blue + display

Deze klok heeft ook nog een verlichting! Plus een standaard ..
€--,--
Sale-53%

Reuzel Barber Pole Display

Barber Pole Display
€--,-- €--,--

Pomade-Online 3 Way Comb Special Edition

Deze 3 Way Comb Special Edition is perfect om veel verschill..
€--,--
Sale-51%

Reuzel Hybrid Poker Pomade Display

Super gave display voor alle 113gr Pomades!
Pomades apart v..
€--,-- €--,--

Layrite Barber Cape

Nieuwe kapkleden van Layrite! Goede kwaliteit + het logo geb..
€--,--
Sale-29%

Reuzel Super Barber Cape

Wit met krijtstrepen in bordeaux Bijzonder licht en waterdic..
€--,-- €--,--

Reuzel Toolmat

Gave toolmat om al je materiaal op te leggen.
€--,--
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending boven €200,- (excl. BTW)
Grootste assortiment voor herenkapper en barbier
Advies van echte barbers met jarenlange ervaring