Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending boven €200,- (excl. BTW)
Grootste assortiment voor herenkapper en barbier
Advies van echte barbers met jarenlange ervaring

Over ons

Welkom bij Pomade Online. Leuk dat je interesse hebt in ons en de unieke en speciale producten die wij aanbieden.

Onze passie voor pomade en aanverwante producten gaat al jaren terug toen wij bij een lokale barbier in aanraking kwamen met de oerpomade: Murray’s. De passie voor het product kwam al snel naar boven en het duurde daarom niet heel lang voor wij via internationale website’s pomades importeerde en over elk merk steeds meer en meer te weten kwamen.

In Nederland was er via internet nog niet aan deze specifieke producten te komen en, omdat onze prive collectie inmiddels bizarre vormen begon aan te nemen, besloten wij een eenvoudige webwinkel op te zetten zodat iedereen in Nederland gemakkelijk toegang had tot deze fantastische producten. Pomade Online was geboren.

Nu jaren later is Pomade Online uitgegroeid tot een ware specialist in Pomades en toebehoren. Waar wij begonnen met de verkoop vanuit huis hebben wij inmiddels een kantoorpand betrokken met een loods waarin wij alle pomades veilig kunnen opslaan en wij ook dagelijks klanten informeren over het gebruiken van pomades. Dit is na jaren nog steeds de onze drijfveer en de reden dat wij ook in het weekend bereikbaar zijn voor tekst en uitleg: De Passie voor Pomade.

Wij steken erg veel tijd in de kwaliteit van ons leveringspakket. Zo testen wij zelf elk product dat wij plannen om aan te bieden in onze shop alvorens wij deze ook daadwerkelijk aanbieden. In onze ogen kun je alleen dan de kwaliteit hoog houden en onze klanten een passend advies geven.

Bent u op zoek naar een specifieke pomade die wij nog niet aanbieden in onze shop? Laat het ons weten en wij bekijken de mogelijkheden om u hier alsnog mee te kunnen helpen.

Bij Pomade Online staat u als klant centraal. Alles is er bij ons op ingericht om het voor u zo makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer u een vraag stelt via onze klantenservice bent u ervan verzekerd altijd binnen 24 uur een persoonlijk antwoord te hebben ontvangen. Daarnaast worden alle orders die vóór 17.00 uur besteld worden zorgvuldig ingepakt en dezelfde dag nog verstuurd. Is zelfs dat niet snel genoeg? U kunt ons 24 uur per dag bereiken en uw pomade in onze shop in Oud-Beijerland ophalen.

Naast onze hoge service vinden wij het ook belangrijk dat u als klant een eerlijke prijs betaald voor het product. Wij trachten dan ook om onze producten zo scherp mogelijk aan te bieden. Ziet u het product toch ergens goedkoper? Laat het ons zeker weten.

Heeft u vragen kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken (0186-610022).

Veel plezier in onze shop.

Stay Greasy,


Het Team van Pomade Online.

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending boven €200,- (excl. BTW)
Grootste assortiment voor herenkapper en barbier
Advies van echte barbers met jarenlange ervaring